SDK-Readers

0,00 лв.
В наличност
SKU
7612
Превеждат се изходните текстове на програмните продукти, демонстриращи четене и запис на карти Mifare ULMifare 1KMifare 4K и четене на номерата на карти EM Marine, а също така четене на карти T5557 (за четец Z2USB).

Документи и софтуер

Техн. характеристики
Заглавни файлове за програмните езици: Delphi, Visual C++, C# и Borland C++ Примери с изходни кодове на Delphi, Visual C++, C# и Borland C++ SDK представлява библиотека от функции (Native API), не се явява COM-обект, налични са 32- и 64-битови версии. 

Комплекът включва: 
Архив с изходните текстове на Демо версиите, библиотека на разработчика и драйвери. 
SDK-Readers може да бъде изтеглен от тук
Модел SDK-Readers
Повече информация
Приложение Приложение
Дадения SDK е предназначен за бързо усвояване от разработчиците на програмни продукти на всичките нюанси при работа с четци IronLogic, понижаване на сумата на разходите за интеграция на дадените продукти в целевата система на потребителя. SDK съдържа всичко необходимо за изграждането на работещ модел за интеграция с целевата система. Привеждат се и изходните текстове на програмите, демонстриращи четене и запис на карти Mifare UL и четене на номера на карти EM MarineMifare 1KMifare 4K, а също така четене и запис на карти T5557 (за четец Z2USB). 

Работа с SDK-Readers
Цена в символи безплатно
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:SDK-Readers
Вашият рейтинг
Copyright © 2018