PlaceCard

0,00 лв.
В наличност
SKU
7606

Извежда номера на картата в местоположението на курсора на мишката в стандартен и потребителски формат.

Техн. характеристики

Съвместим с ОС Windows – 2000/NT/XP/7 

Работи с продукти: 

Програмният продукт може да бъде изтеглен от тук.

Модел PlaceCard

Повече информация
Приложение

ПП PlaceCard позволява с помощта на четец или адаптер да се извежда кода на идентификатори iButton, EM Marin, HID PROX II, Temic, Mifare и дистанционни управления Keeloq в местоположението на курсора на мишката на компютъра в стандартен потребителски формат. ПП PlaceCard  е разработен с помощта на комплекта за разработчици SDK-Z2USB. 
Програмата е предназначена за автоматизация на въвеждането на номерата на най-разпространените идентификатори в формите на програмите за контрол и управление на достъпа. Програмата осигурява няколко варианта на преобразуване на номера на идентификатора за съвместимост с различни системи. Също така има възможност за създаване на собствени варианти на преобразуване. Програмата получава от четеца информация за номера на поднесеният идентификатор и имитира в съответствие с зададеното натискане на клавиш от клавиатурата. 

Към дадения момент е достъпна за изтегляне версия на програмата PlaceCard v1.7.38.58

Приложение на PlaceCard 


Основни характеристики Интуитивно разбираем интерфейс / Напълно безплатен продукт / Възможност за самостоятелно добавяне на езиков интерфейс / Време за обучение 10 минути (вижте учебния видеоклип)

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:PlaceCard
Вашият рейтинг
Copyright © 2018