Lock’s Manager

0,00 лв.
В наличност
SKU
7610

Програмният продукт Lock's Manager съвместно с адаптер RF-1996 организира работата по конфигурирането, настройките и по-нататъшната експлоатация на електрони ключалки за мебели на различни места за съхраняване:  шкафчета за дрехи, кабинки за преобличане, офисни мебели, офисно оборудване. Особено широко приложение ПП Lock’s Manager намира на такива обекти като SPA-центрове, аквапаркове, фитнес зали, плувни басейни.

Тех. характеристики

Съвместимост с Window XP SP2 и нагоре, Windows Vista, Windows 7 Програмният продукт Lock's Manager се състои от два модула: Модул Edit – предоставя се безплатно. Осъществява конфигуриране и настройки на електронни ключалки за мебели и ключове за по-нататъшна експлоатация. Модул Manager – организира ежедневната работа непосредствено на обекта. Отчет на ключовете и справки за посещаемостта, контрол над  дейностите на персонала, справки за определен период от време, контрол над количеството заети шкафчета, функция инфотерминал (съобщава номера на шкафчето в случай, че клиента го е забравил), контрол на равнището на заряд на батериите в ключалката, защита от копиране на карти от злонамерени лица. Модулът Manager работи, само ако ключалката е програмирана в режим Logic. И на обекта се използват ключове по стандарт Temic. Достъпна е демо-версия на модула Manager, ограничена с изписването на не повече от 50 бройки на всякакви ключове за обекта. 

Повече информация
Приложение

Програмният продукт Lock's Manager съвместно с адаптер RF-1996 организира работата по конфигурирането, настройките и по-нататъшната експлоатация на електрони ключалки за мебели на различни места за съхраняване:  шкафчета за дрехи, кабинки за преобличане, офисни мебели, офисно оборудване. Особено широко приложение ПП Lock’s Manager намира на такива обекти като SPA-центрове, аквапаркове, фитнес зали, плувни басейни. 

Програмният продукт Lock's Manager е съвместим със следното оборудване: 

• адаптер RF1996 

• ключалка за мебели Z-395 

• ключалка за мебели Z-495 • ключалка за мебели Z-496 

Към дадения момент е достъпна за изтегляне версия Lock’s Manager релийз 12.04.13 

Схема на работа на Lock's Manager  

Цена в символи - безплатно

Видео инструкции Няма
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Lock’s Manager
Вашият рейтинг
Copyright © 2018