Компанията АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД кани всички специалисти в сферата на сигурността да посетят експозицията ѝ на изложението „Security Expo Sofia 2015“

Компанията АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД кани всички специалисти в сферата на сигурността да посетят експозицията ѝ на изложението „Security Expo Sofia 2015“
АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД се явява официален дистрибутор на търговската марка Iron Logic – един от водещите световни производители на оборудване за контрол на достъпа.
Компанията Iron Logic ще представи на Вашето внимание своите нови и топ продукти:
- Самостоятелен контролер Z-5R.
- Мрежов контролер Z-5R Net с фърмуер Extended.
- Мрежов контролер Z-5R Web, работещ по Ethernet, Wi-Fi и с USB – модем.
- Технологията „Iron Logic – защитен“, позволяваща да се предотврати копирането на идентификатори.
Също така посетителите на изложбата ще могат да се запознаят с една от първите on-line услуги за контрол на достъпа – „GuardSaaS“.
Изложението „Security Expo Sofia 2015“ ще се провежда от 25 до 28 март 2015 в изложбен комплекс Inter Expo Center (София, Болгария).

Продажбеният хит на търговската марка Iron Logic – самостоятелен контролер Z-5R


Компанията АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД – официален дистрибутор на търговската марка Iron Logic ще представи на изложението „Security Expo Sofia 2015“ най-популярния самостоятелен контролер – Z-5R. Свързване на Z-5R
Благодарение на лесния монтаж, широките функционални възможности и ниските цени самостоятелният контролер Z-5R се превърна в продажбен хит на търговската марка Iron Logic.
В Z-5R са предвидени 4-ри режима на работа:
1) Основен. Бравата е затворена и достъп към обекта е възможен по идентификатори, които са записани в паметта на контролера.
2) Блокировка. Бравата е затворена и достъп към обекта е възможен по специални блокиращи идентификатори.
3) Accept. Бравата е затворена и достъп към обекта е възможен по всички идентификатори. В режим Accept контролерът записва всички карти, поднесени към четеца, към който той е свързан, по такъв начин се формира нова база данни на ключовете.
4) Тригер. Бравата се намира в постоянно отворено или постоянно затворено състояние.
Контролерът Z-5R работи с електромеханични и електромагнитни брави. Към контролера може да са свържат както RFID четци, така и контактни четци Touch Memory.
Контролерът Z-5R се инсталира в офиси, бизнес центрове, входове на блокове с много апартаменти, в заводи и в учреждения с различно предназначение (за хранене, спорт, развлечения). А също така се използва в качеството на контрол на достъп за асансьори.
Научете повече за контролера на изложението „Security Expo Sofia 2015“ на щанда на компания АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД.Новият мрежов контролер на компанията Iron Logic - Z-5R Web, работещ по Ethernet ,Wi-Fi, USB – модем

Отличителна осоz5rweb.jpgбеност на контролера Z-5R Web се явява прякото свързване към Интернет. Дадената функционалност на контролера позволява да се мине без прекарването на специална линия за връзка или необходимостта от прокарване на кабели да отпадне съвсм, коео дава възможност да се спести от монтажните работи и да се инсталира система за контрол на достъпа на обекти, където прекарването на кабели е невъзможно или затрудняващо.
Да се свърже Z-5R Web към Интернет е възможно по три начина: с помощта Wi-Fi, с кабел по Ethernet и с помощта на USB-модем.
Освен това, Z-5R Web притежава широки функционални възможности. Контролерът може да работи с електромеханични, електромагнитни, моторни брави и турникети.
В новия контролер Z-5R Web са предвидени 4 основни и 3 специални режима. Също така с помощта на Z-5R Web е възможно да се организира преминаване по две карти или карта и пин-код, да се осигури работата на системата за контрол на достъп с противопожарна и охранителна сигнализация.
Широките функционални възможности на контролерът Z-5R Web дават възможност да се инсталира система за контрол на достъп на места където преди това е било невъзможно или твърде сложно.
Научете повече за контролера на изложението „Security Expo Sofia 2015“ на щанда на компания АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД.Уникална технология „Iron Logic – защитен“

Технологията „Iron Logic – защитен“ позволява да се предотврати появата на идентификатори - „клонове“ на обекта.
Възможността за защита от копиране е реализирана чрез затварянето на информацията в идентификатора. Затварянето на информацията се осъществява с помощта на специална „Карта на Обекта Iron Logic“, на която е записан секретен код. снимка на СP-Z2 MF
Технологията „Iron Logic – защитен“ дава възможност за:
- Защита от копиране на идентификатори
- Добавяне на карти за достъп и/или на оборудване в системата само от притежателите на „Карта на обекта Iron Logic“
- Настройки на системата без компютър с помощта на „Карта на обекта Iron Logic“
- Изграждане на сложни системи за достъп с помощта на няколко „Карти на обекта Iron Logic“
Научете повече за технологията „Iron Logic – защитен на изложението „Security Expo Sofia 2015“ на щанда на компания АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД.Една от първите on-line услуги за контрол на достъпа и работното време на световния пазар – GuardSaaSОблачнатаGuard Saas e вече на Български език. услуга GuardSaaS позволява да се управлява система за контрол на достъп чрез уеб браузър. Дадената особеност на услугата дава следващите преимущества и възможности:
Не е необходимо да се инсталира програмен продукт на компютъра
Не е необходим компютър на обекта
Поддръжката и обновяването на услугата се превръщат в задача изключително за разработчика
Работа при всяка една от операционните системи
Управление на услугата от всяка една точка на света
Възможност за обединяване в единна мрежа на няколко отдалечени един от друг обекта
On-line услугата GuardSaaS изпълнява не само функцията за контрол на достъпа, но и води отчет на работното време. Благодарение на възможността за автоматично съставяне на месечни/седмични/денонощни отчети за времето прекарано от служителите на работното място, графика на пристиганията и заминаванията, проследяването на ранните пристигания/заминавания и закъснения GuardSaaS се превърна в помощник за контрол на трудовата дисциплина за малкия и среден бизнес.
Научете повече за облачната услуга  GuardSaaS на изложението „Security Expo Sofia 2015“ на щанда на компания АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД.
Облачни услуги за СКУД


Copyright © 2018