АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД
ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР ЗА БЪЛГАРИЯ
Телефони: +359 2 4373142
                     +359 52 940336

Процедурата за покупка на продукт в нашия Интернет магазин изключително лесна и се състои от няколко стъпки.

1. Оформяне на поръчката

След избора на продукт натиснете на бутон Добави в количка – и той ще бъде добавен във вашата количка.

След това, ако сте завършели с избора на стоките, натиснете бутона моята количка.

На страницата на вашата количка ще се покажат в списък всички избрани от Вас продукти.

В полето Количество Вие можете да промените броят на стоките за покупка. След промяната на количеството на стоките е необходимо да натиснете бутона Пресметни за изчисляване на общата сума на поръчката.

В полето Действия над всеки продукт можете да извършите следните действия: да изтриете продукт от количката, да отложите покупката на продукта за бъдещ период.

Също така можете да въведете кода на отстъпката в съответното поле.

2. Оформяна и потвърждаване на поръчката

След въвеждането е необходима информация за доставката на стоката (трите имена на получателя, адрес на доставката, данните за контакт, начин на плащане и т.н.) за оформяне на поръчката е необходимо да натиснете бутона Оформяне на поръчката.

Копие на поръчката ще бъде изпратена на ваш e-mail, посочен при оформянето на поръчката.

Внимание! Неправилно посочен номер на телефона, неточен или непълен адрес могат да доведат до допълнителни забавяния! Моля, внимателно проверявайте вашите персонални данни при регистрация и оформянето на поръчката.

След известно време (обикновено в рамките на един час) след оформянето на покупката, с вас ще се свърже нашият мениджър по данните за контакт , посочени при оформянето на поръчката. С мениджъра ще бъде възможно да се съгласуват точното време и срока на доставката, а също така и да се уточнят детайлите.

Забележка: За постоянни клиенти на Интернет магазина е налична възможност за Регистрация. В своя профил Вие можете да прегледате съдържанието на количката, историята на Вашите поръчки, а също така да повторите или да се откажете от поръчка.

3. НАЧИНИ НА РАЗПЛАЩАНЕ

Цените, посочени в сайта се явяват окончателни и не изискват доплащане при стандартни условия на доставка. Всички данъци са включени в цените на стоките.

Внимание! За всяка отделна поръчка е възможен само един начин на плащане. Заплащането на поръчката на части по различни методи е невъзможно.

Начини на плащане:

Банков превод.

Изисква се предварително заплащане! Сумата се превежда по сметка, в лева :

UniCredit Bulbank

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

IBAN: BG82UNCR70001521515568

АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД

Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.

След получаване на информация за постъпило плащане изпълнението на Вашата поръчка ще бъде стартирано.

Блог

всички новини
Компанията АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД кани всички специалисти в сферата на сигурността да посетят експозицията ѝ на изложението „Security Expo Sofia 2015“.
Компанията АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД кани всички специалисти в сферата на сигурността да посетят експозицията ѝ на изложението „Security Expo Sofia 2015“.

АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД се явява официален дистрибутор на търговската марка Iron Logic – един от водещите световни производители на оборудване за контрол на достъпа.
Компанията Iron Logic ще представи на Вашето внимание своите нови и топ продукти...

26.02.2015

Съвети при инсталацията на система за контрол на достъп
Съвети при инсталацията на система за контрол на достъп

При инсталацията на мрежова система за контрол на достъп съществува цяла редица от често срещани монтажни грешки, следствие от които са непланираните работи по тяхното отстраняване и забавянето на пускането в експлоатация на обекта. Съветите...

07.11.2014

Вход для
клиентов

Login:


Password:Register
Forgot password?