АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД
ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР ЗА БЪЛГАРИЯ
Телефони: +359 2 4373142
                     +359 52 940336
АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД e официален дистрибутор на търговската марка Iron Logic за България.
Iron Logic – това е един от водещите световни производители на оборудване за  системи за контрол на достъпа. Четци карти за достъп и радио ключове, автономни и мрежови контролери, RFID-брави, адаптери и конвертори – това са продуктите, които се разработват и произвеждат от компанията Iron Logic. Оборудването на Iron Logic се явява „кубче“ за изграждането както на най-просто устроените, така и за сложни системи за контрол на достъпа. На основата на оборудването фирма Iron Logic се инсталира контрол на достъпа в офиси, бизнес центрове, входове на блокове с много апартаменти, аквапаркове, фитнес клубове, ски курорти, хотели и санаториуми, паркинги, заводи и стадиони. С помощта на оборудването, произвеждано от компанията Iron Logic и програмните продукти разработвани от нейните партньори е възможно да се организира не само система за контрол на достъпа, но и да се реализира отчет на работното време и контрол над трудовата дисциплина.

Блог

всички новини
Компанията АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД кани всички специалисти в сферата на сигурността да посетят експозицията ѝ на изложението „Security Expo Sofia 2015“.
Компанията АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД кани всички специалисти в сферата на сигурността да посетят експозицията ѝ на изложението „Security Expo Sofia 2015“.

АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД се явява официален дистрибутор на търговската марка Iron Logic – един от водещите световни производители на оборудване за контрол на достъпа.
Компанията Iron Logic ще представи на Вашето внимание своите нови и топ продукти...

26.02.2015

Съвети при инсталацията на система за контрол на достъп
Съвети при инсталацията на система за контрол на достъп

При инсталацията на мрежова система за контрол на достъп съществува цяла редица от често срещани монтажни грешки, следствие от които са непланираните работи по тяхното отстраняване и забавянето на пускането в експлоатация на обекта. Съветите...

07.11.2014

Вход для
клиентов

Login:


Password:Register
Forgot password?